Guvernul britanic este acuzat ca ascunde adevarul despre extraterestri! VIDEO – Cap Limpede

Guvernul britanic este acuzat ca ascunde adevarul despre extraterestri! VIDEO

Guvernul britanic este acuzat de ufologi ca ascunde adevarul despre OZN-uri, mai ales dupa ce ministerul Apararii a intarziat sa dea publicitatii documente cunoscute sub denumirea „British X-Files”.

Potrivit Metro, documentele cu pricina ar fi trebuit predate Arhivelor Nationale la sfarsitul anului trecut, insa termenul a fost amanat pentru sfarsitul acestui an sau inceputul lui 2016.

Jurnalistii britanici sustin ca aceste materiale ar contine inclusiv date despre incidentul OZN din Padurea Rendlesham, din 1980, despre care unii ufologi cred ca este probabil cel mai faimos eveniment OZN care s-a intamplat in Marea Britanie si clasat printre evenimentele OZN cele mai cunoscute din toata lumea.

„Intarzirea publicarii acelor documente va aprinde imaginatia adeptilor teoriei conspiratiei. Suspicinea este ca in acele dosare se afla informatii bomba pe care ministerul Apararii nu stie cum sa le gestioneze. Pot sa inteleg de ce vor exista suparari si banuieli”, a declarat Nick Pope, investigator al fenomenului OZN.


Sursa: jurnalul.ro

Citeste caplimpede

spre