Fugarul Sebastian Ghita s-a intalnit la Belgrad, joi, cu patronul EVZ, Dan Andronic, si cu actionarul majoritar al postului Realitatea TV, Cozmin Gusa. Andronic si Gusa au confirmat intalnirea.

Andronic a publicat o imagine pe pagina s-a de Facebook, preluata de la Libertatea, sustinand ca a fost spionat de „civili”.

„La Belgrad, impreuna cu niste prieteni. Inconjurati de civili. Civili everywhere. Am vorbit doar despre media. Amanunte sa dea Cozmin. El e purtatorul de cuvant”, a scris Andronic.

Gusa a confirmat si el, pentru Libertatea, intalnirea. „Dupa cum vedeti din fotografie, nu suntem singuri, ci cu un grup de prieteni, inclusiv oameni din presa. Am venit ieri, am discutat cate ceva despre situatia din mass-media si am baut un sprit. Chiar acum ma imbarc sa revin in Bucuresti”, a declarat Gusa.

Sebastian Ghita se afla in Serbia din aprilie 2017. Aceasta este cercetat penal in mai multe dosare, fiind achitat in doua dintre ele: cel in care era anchetat alaturi de mai multi sefi de politie din Prahova si in dosarul in care era acuzat ca i-a dat mita fostului primar din Ploiesti Iulian Badescu. Niciuna dintre decizii nu este definitiva.