Dupa ce a urmarit LIVE, pe Facebook, sedinta de la CSM in care s-a dezbatut cererea de revocare inaintata de ministrul Tudorel Toader pentru sefa DNA, Laura Kovesi, Marian Godina a facut o constatare.

In timpul transmisiei, politistul a citit si toate comentariie si a observat diferentele dintre cei care s-au situat de partea sau impotriva sefei DNA.

”Am urmarit azi transmisia live, pe Facebook, cu cele ce se intamplau la CSM. in acest fel, pe langa ce spuneau cei prezenti la sedinta, puteam citi si comentariile venite din partea societatii, societate care o va judeca pana la urma pe doamna Kovesi, asa cum a spus domnul ministru.

La un moment dat, domnul Tudorel Toader a spus ceva de genul ca ceea ce zice doamna Kovesi poate fi crezut doar de cei care nu cunosc legea, care nu se pricep, dar nu pot fi pacaliti cei care sunt pe domeniu, cunoscatori.

Comentariile live erau atat impotriva doamnei Kovesi, cat si pentru sustinerea acesteia. Ce am putut observa cu ochiul liber (si se poate observa in continuare pentru ca acele comentarii raman) a fost ca acele comentarii inversunate impotriva doamnei procuror erau majoritatea scrise intr-o limba romana stricata, cei care comentau avand o exprimare greoaie, in timp ce comentariile de sustinere erau scrise aproape toate corect.

Daca tinem cont de cele spuse de domnul ministru, si anume ca cei cunoscatori nu pot fi pacaliti, reiese ca cei care se chinuiau sa lase un comentariu coerent, dar nu prea le iesea, sunt cei greu de prostit, cei bine pregatiti si cunoscatori care, in goana lor de a se pune la punct cu legile si de a fi bine pregatiti, au uitat pesemne sa invete si limba romana. Ceilalti, cei care o sustineau pe doamna Kovesi, pentru ca nu si-au pierdut vremea cu pregatirea juridica, au avut mai mult timp pentru insusirea limbii romane, dar au devenit astfel mult mai naivi si mai usor de pacalit.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.