Glanda pineala: opt suplimente pentru imbunatatirea functiilor acestei glande

Glanda pineala, este o glanda endocrina denumita si epifiza. Epifiza se afla exact in centrul capului fiind considerata a fi centrul sufletului. Mentionata sub denumirea de “Al treilea ochi”, aceasta mica glanda se pare ca este raspunzatoarea de atingerea unor niveluri ridicate de constiinta, actionand precum o poarta de acces catre dimensiunile de dincolo de realitatea mintii noastre rationale. Pentru persoanele care se afla in cautarea atingerii adevaratului potential spiritual pe care-l poseda, este necesar ca sa amintim faptul ca detoxifierea acestei glande reprezinta un pas urias in atingerea acelui potentital. Functia glandei pineale se poate consolida prin detoxifiere si o nutritie corespunzatoare.
Click pe aceeasi tema:  Accepta provocarea! Programul de 28 de zile care iti va schimba radical viata!

Iata o lista de opt suplimente care detin proprietatea de a stimula functiile glandei pineale, de a va sprijini in procesul de decalcifiere si de a va ajuta in calatoria dumneavoastra de dezvoltarea spirituala. Majoritatea dintre urmatoarele suplimente ofera aceleasi beneficii, asa ca, ramane la aprecierea dumneavoastra sa optati pentru combinatia care vi se potriveste.

8. Borax

Unul dintre suplimentele care poate fi utilizat pentru eliminarea fluorului din organismul uman este mineralul Borax. Acesta se gaseste in stare naturala in sfecla, care poate fi consumata fiarta sau cruda. Boraxul este disponibil si sub forma de suplimente. Deasemenea, este prezent si in alte alimente, precum prunele uscate.

Click pe aceeasi tema:  Cele 20 de legi ale Universului care ne guverneaza intreaga viata
spre