Gadea si Badea, atac de cea mai joasa speta la adresa Andreei Esca pentru ca a indraznit sa faca un interviu cu Kovesi: "Prompterista lui Udrea"

Mihai Gadea si Mircea Badea au atacat-o violent, duminica seara, la Antena 3 pe Andreea Esca pentru ca a realizat un interviu cu Laura Codruta Kovesi la Europa FM.

Gadea a sustinut ca interviul a fost o „operatiune de PR”, comparandu-l cu in interviu cu Elena Udrea care a aparut in urma cu mai multi ani intr-o revista condusa de Andreea Esca. Andreea Esca a fost catalogata de Antena 3 drept „prompterista lui Udrea”.

„Kovesi s-a dus machiata, este ceva rar pentru ea. A luat in considerare ca se va da pe internet. Eu ma duc in trening la radio. Doamna Kovesi s-a impopotonat, este o operatiune de PR”, a declarat Mircea Badea.

Gadea a prezentat apoi reportaje realizate de Pro TV cu Elena Udrea si le-a comparat cu interviu dat de Kovesi la Europa FM. „Sa vedem pentru cine a prestat mai bine Andreea Esca, pentru Udrea sau pentru Kovesi”, a declarat Gadea.

Elena Udrea a oferit numeroase interviuri postului Antena 3 dupa ce a fugit in Costa Rica. Ea a fost deseori cainata la Antena 3, Bogdan Chirieac spunand dupa eliberarea acesteia ca „a fost in prizonierat”, noteaza Aktual24.

4 mar 21:11Cap Limpede
Loading...