Fostul ministru Vlad Voiculescu, unul dintre fondatorii partidului Miscarea Romania impreuna al lui Dacian Ciolos, le-a adresat un mesaj celor care spun „cu oarecare pace sau chiar mandrie” ca sunt „apolitici”.

„Cei care spuneti cu oarecare pace sau chiar mandrie ca sunteti „apolitici”… calugarii pot fi apolitici! La manastire, in vreun codru sau pe vreo insula pustie, acolo iti poti permite sa ramai „apolitic”. Daca traiesti alaturi de alti oameni, fie contribui la modul cum se fac reguli, fie nu… dar ele de cineva sunt facute. Si asta este politica. Ramaneti „apolitici” si lumea noastra va arata asa cum va avea chef un numar mic de oameni adunati intr-un partid.

Iar adevarul va deveni o amintire, o notiune sorosista, occidentala si burghezo-mosiereasca de care partidul – ca reprezentant al proprilor membri, al celor pe care i-a servit… dar mai ales al „apoliticilor” – se va fi descotorosit. Vedeti o mostra de minciuna si nesimtire mai jos. Urmeaza si altele… multe! Va rog, #SHARE, sa ajunga si la „apolitici”…”, a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru a distribuit poza postata de filialele PSD din tara din care reiese ca Simona Halep ar fi fost de fapt huiduita pe Arena Nationala, nu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.