Florin Calinescu, mesaj ironic catre Dancila si Darius Valcov, dupa vestea ca Guvernul vrea sa scoata o carte cu marile sale realizari: "Domnu’ Viorica, sunt devastat si devansat la stirea ca e posibila editarea unui almanah cu realizarile Guvernului condus de Livulica pe 2018"

Florin Calinescu, una dintre cele mai vocale vedete de televiziune cand vine vorba de evenimentele de pe scena politica, a reactionat cu privire la intentia guvernului Dancila de a publica un „volum editorial" privind activitatea guvernamentala din 2018. Cartea, care va fi publicata in 500 de exemplare, la initiativa lui Toni Grebla, secretarul general al Guvernului si Ion Ghizdeanu, seful Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, va purta semnatura lui Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului.

Astfel, vedeta Pro TV a transmis un mesaj, pe pagina personala de Facebook, prin care ii ironizeaza pe Dancila si Valcov:

„Domnu’ Viorica, sunt devastat si devansat la stirea ca e posibila editarea unui almanah cu realizarile Guvernului condus de Livulica pe 2018. si cica de treaba asta s-ar ocupa un posibil viitor puscarias, Valcov. Adica o sa aiba doar coperti?“, a fost mesajul lui Calinescu. Vedeta de televiziune a facut referire si la greseala aparuta pe invitatia trimisa de premierul Viorica Dancila pentru concertul de la Ateneul Roman, cu ocazia preluarii oficiale a presedintiei Consiliului UE, unde invitatilor li se cerea sa confirme prezenta pana in data de 8 ianuarie 2018 in loc de 8 ianuarie 2019. „PS. Cu ocazia ca Domnu’ Viorica va fi cea mai tare pe Europa, i-a invitat pe unii la Ateneu. A scris pe carton sa vina anu’ trecut pe 8 ianuarie…E inversa lu’ Nostradamus! Sunt dublu devastat!“, a incheiat vedeta Pro TV.

10 ian 23:48Cap Limpede
Loading...