Florin Calinescu a reactionat critic la adresa europarlamentarului Maria Grapini, care a incercat sa masluiasca voturile pentru Laura Codruta Kovesi din Comisia LIBE a Parlamentului European.

Vedeta Pro TV a comentat succesul fostei sefe a DNA si e de parere ca ministrul justitiei Tudorel Toader, pe care il catalogheaza drept „sluga“, „ar trebui sa dispara“ in acest caz.

Vedeta de televiziune a criticat-o si pe Maria Grapini, despre care afirma ca „la capitolul cretinism bate orice record“, in contextul in care europarlamentarul PSD a numarat „gresit“ voturile pentru Kovesi din comisia LIBE.

„In cazul in care Codruta devine procuror european, in mod normal macar sluga Tudorel ar trebui sa dispara. Ca Liviulica si Tariceanu nu cred ca se gandesc la treaba asta. inca. Iar Grapini la capitolul cretinism bate orice record… Hai, Codruta, ca se poate…“, a fost mesajul vedetei de televiziune.

Laura Codruta Kovesi a obtinut 26 voturi, miercuri, in Comisia LIBE a Parlamentului European, clasandu-se pe locul intai pentru ocuparea pozitiei de procuror-sef al Parchetului European.