Acasă Stirile zilei Fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan a murit in Kenya

Fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan a murit in Kenya

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dan Muresan, fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a murit intr-un apartament din Nairobi (Kenya), potrivit unor surse neoficiale.

„Conform relatarii, cetateanul roman era angajat la o companie engleza de telecomunicatii, aflandu-se de mai multa vreme in Kenya. Acesta nu isi inregistrase insa prezenta pe teritoriul Kenyei la misiunea diplomatica romana. Din aceeasi sursa rezulta ca, dupa sosirea politiei, corpul neinsufletit ar fi fost preluat de o firma de pompe funebre in vederea efectuarii necropsiei si eliberarii certificatelor medicale constatatoare, urmand ca luni, 10 septembrie, un reprezentant al companiei de asigurari competente sa deschida un dosar in acest caz”, se spune in raspunsul MAE.

Ambasada Romaniei face „toate demersurile necesare pentru obtinerea de la autoritatile locale, in cel mai scurt timp posibil, a informatiilor oficiale privind decesul cetateanului roman”.

„De asemenea, Ambasada se afla in legatura atat cu reprezentantii companiei angajatoare, cu firma de pompe funebre, precum si cu persoana de contact din partea familiei din tara, in vederea oferirii de asistenta consulara pentru emiterea tuturor documentelor necesare si a facilitarii transportului in tara a trupului neinsufletit al persoanei decedate”, se mai precizeaza in comunicarea MAE.