Extraterestrii vor sa infiinteze o ambasada OZN in Romania! – Cap Limpede

Extraterestrii vor sa infiinteze o ambasada OZN in Romania!

Raelienii, asa cum se autointituleaza cei care cred in extraterestri, le cer sprijinul premierului Victor Ponta si presedintelui Klaus Iohannis pentru a deschide, in Romania, prima Ambasada OZN.

Adeptii civilizatiei extraterestre sunt si in Romania. Ce-i drept, doar 30, dar asta nu ii impiedica sa aiba planuri mari: vor sa deschida prima Ambasada E.T. de pe Pamant. Le-au scris, in acest sens, premierului Victor Ponta si presedintelui Klaus Iohannis, dar inca n-au primit, spun ei, nici un raspuns.

„Gazda acestei Ambasade va prospera si se va bucura de un prestigiu maret, din moment ce, fiind o intersectie interplanetara, locuitorii sai vor fi primii care vor beneficia de tehnologiile avansate”, se mentioneaza in scrisoare, care a fost conceputa de Toma Marinescu, responsabil pentru Romania al Miscarii Raeliene.

Ei s-ar multumi cu „doar patru kilometri patrati de teren”, mai spune Toma Marinescu, dar care sa aiba statut de „extrateritorialitate permanenta”, precum si „asigurarea in permanenta a unei raze de neutralitate a spatiului aerian”. Oricum, mai spune Marinescu, raelienii „negociaza” si cu alte state, dar nu poate da nume fiindca exista „implicatii diplomatice”.

Click pe aceeasi tema:  Teoria care provoaca fiori! Civilizatiile extraterestre din jurul nostru!

Sustin ca elohimii sunt creatorii nostri

Atentie, „extraterestrii sunt de multe feluri”, dar raelienii nu cred in orice rasa, ci doar in elohimi, care „ne-au creat”, explica Marinescu.

„Vor veni doar cand va fi pace pe Pamant si cand noi vom dori asta. Respecta dreptul nostru de a spune nu. Noi trebuie sa convingem omenirea, sa le pregatim venirea. Cand vor veni cu tehnologia lor avansata si vom cuceri moartea, stiintific, prin clonare, atunci oamenii ne vor crede”, a mai declarat liderul „trimisilor extraterestrilor”.

Raelienii isi spun astfel dupa numele creatorului miscarii, Claude Vorilhon Rael, care sustine ca a fost rapit de o specie de extraterestri, elohimii, intre 1973 si 1975. Dupa un scurt „instructaj”, acestia l-au retrimis pe Pamant sa le pregateasca venirea.

Click pe aceeasi tema:  Cel mai inteligent om din lume avertizeaza: Nu suntem singur in Univers! Oamenii trebuie sa fie atenti!

Sursa: rtv.net

Citeste caplimpede

spre