Extraterestrii vor sa infiinteze o ambasada OZN in Romania!

Raelienii, asa cum se autointituleaza cei care cred in extraterestri, le cer sprijinul premierului Victor Ponta si presedintelui Klaus Iohannis pentru a deschide, in Romania, prima Ambasada OZN.

Adeptii civilizatiei extraterestre sunt si in Romania. Ce-i drept, doar 30, dar asta nu ii impiedica sa aiba planuri mari: vor sa deschida prima Ambasada E.T. de pe Pamant. Le-au scris, in acest sens, premierului Victor Ponta si presedintelui Klaus Iohannis, dar inca n-au primit, spun ei, nici un raspuns.

„Gazda acestei Ambasade va prospera si se va bucura de un prestigiu maret, din moment ce, fiind o intersectie interplanetara, locuitorii sai vor fi primii care vor beneficia de tehnologiile avansate”, se mentioneaza in scrisoare, care a fost conceputa de Toma Marinescu, responsabil pentru Romania al Miscarii Raeliene.

Ei s-ar multumi cu „doar patru kilometri patrati de teren”, mai spune Toma Marinescu, dar care sa aiba statut de „extrateritorialitate permanenta”, precum si „asigurarea in permanenta a unei raze de neutralitate a spatiului aerian”. Oricum, mai spune Marinescu, raelienii „negociaza” si cu alte state, dar nu poate da nume fiindca exista „implicatii diplomatice”.

Click pe aceeasi tema:  AMERICANII vor sa contacteze CIVILIZATIILE EXTRATERESTRE: Nu este nimic periculos!

Sustin ca elohimii sunt creatorii nostri

Atentie, „extraterestrii sunt de multe feluri”, dar raelienii nu cred in orice rasa, ci doar in elohimi, care „ne-au creat”, explica Marinescu.

„Vor veni doar cand va fi pace pe Pamant si cand noi vom dori asta. Respecta dreptul nostru de a spune nu. Noi trebuie sa convingem omenirea, sa le pregatim venirea. Cand vor veni cu tehnologia lor avansata si vom cuceri moartea, stiintific, prin clonare, atunci oamenii ne vor crede”, a mai declarat liderul „trimisilor extraterestrilor”.

Raelienii isi spun astfel dupa numele creatorului miscarii, Claude Vorilhon Rael, care sustine ca a fost rapit de o specie de extraterestri, elohimii, intre 1973 si 1975. Dupa un scurt „instructaj”, acestia l-au retrimis pe Pamant sa le pregateasca venirea.

Click pe aceeasi tema:  AMERICANII vor sa contacteze CIVILIZATIILE EXTRATERESTRE: Nu este nimic periculos!

Sursa: rtv.net

Citeste caplimpede

spre