Extraterestrii in Bistrita! Vezi ce semne bizare i-au inspaimantat pe romani – Cap Limpede

Extraterestrii in Bistrita! Vezi ce semne bizare i-au inspaimantat pe romani

Oamenii din localitatea Sigmir, de langa Bistrita sunt convinsi ca au fost vizitati de extraterestii deoarece pe o pasune au aparut patru cercuri mai inchise la culoare. Nimeni nu gaseste nicio explicatie pentru aparitia acestora, iar faptul ca sunt perfect rotunde le intareste si mai mult convingerea ca nu ar fi putut fi desenate de mana oamenilor.

Cercurile care au un diametru de 3-4 metri sunt „ascunse” pe un deal, dupa o panta, astfel ca sunt vizibile doar din anumite locuri si de la inaltime. Doua dintre cercuri sunt lipite, iar al treilea este situat la nici doi metri de cele doua, formand un triunghi. Acestea sunt formate din iarba proaspata, care a crescut in forma de cerc.

Cele patru cercuri au fost observate de o femeie de la etajul casei si a dat vestea-n sat. Localnicii sustin ca nava extraterestra ar fi aterizat in locul in care iarba este uscata, transmite Pro TV.

Cercetatorii obiectelor zburatoare neidentificate (ufologi) sustin ca localnicii ar trebui sa stea linistiti si sa renunte sa-si creeze cele mai negre scenarii.

 

spre