Existenta extraterestrilor a fost confirmata! Americanii au dovezile

In urma cu aproximativ 70 de ani facea senzatie fenomenul de la Roswell, care prezenta imagini cu fiinte considerate nepamantene. O echipa de cercetatori care au studiat fenomenul vor face publice imagini nemaivazute surprinse in 1947.

Fotografiile au fost realizate de geologul Bernard A. Ray, pe un aparat cu film Kodachrom, si se pare ca arata ramasite ale asa-zisilor extraterestri morti in incidentul din Roswell, New Mexico. Fotografiile au fost descoperite recent in mansarda geologului.

Pana acum fenomenul a fost considerat fie o propaganda falsa, in ciuda marturiilor si dovezilor descoperite in zona.

Click pe aceeasi tema:  A treia EXECUTIE a jihadistilor din Statul Islamic, facuta publica! VIDEO

Anthony Bragalia, un expert in OZN-uri a lucrat ani dezile pentru a demonstra autenticitatea imaginilor a declarat ca „nu este vorba de o fiinta diforma, mumie sau ceva asemanator, ci despre o creatura care nu isi are originile pe Pamant”. Profesionistii care au analizat pozele sustin ca acestea descriu o creatura umanoida de mici dimensiuni, o fosta forma de viata, care nu este om sau nu deriva genetic dintr-o fiinta umana, noteaza libertatea.

Imaginile vor fi prezentate intr-o sala de 10.000 de locuri din Mexico City (USA).

In incidentul OZN de la Roswell se presupune ca s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre straine, de la un obiect neidentificat care s-a prabusit in apropierea de Roswell, sediul comitatului Chaves, statul New Mexico, SUA, in1947. De la sfarsitul anilor 1970, incidentul a fost obiectul unor controverse intense si obiectul unor teorii ale conspiratiei cu privire la natura reala a obiectului care s-a prabusit.

Click pe aceeasi tema:  Două grenade funcționale au fost descoperite în râul Colentina din București

Incidentul s-a transformat intr-un fenomen foarte cunoscut in cultura populara, ceea ce face ca numele Roswell sa fie sinonim cu OZN-urile. Este pe primul loc ca fiind unul dintre incidentele cele mai mediatizate si controversate despre un presupus OZN.

spre