Din cei 300 de asistati social cati sunt in Targoviste, 270 au cazut in depresie. Au si adeverinte medicale care le atesta aceasta boala – exact lucrul de care au nevoie pentru a fi siguri ca nu sunt trimisi la munca.

Primarul din Targoviste, Daniel Cristian Stan, a sesizat Colegiul Medicilor, Casa de Sanatate si Politia, ca sa afle cum s-a raspandit aceasta groaznica epidemie de… depresie! Edilul e hotarat sa-i lase fara bani pe oameni, daca se stabileste ca sunt sanatosi, dar fara chef de munca, informeaza Kanal D.

”Am adeverinta, sunt bolnav, vai de capul meu! Nu pot nici sa ma aplec, sa ma inchei la sirete!”, spune un barbat de nici 40 de ani, care primeste ajutor social.

”Pai daca-mi vine sange pe nas? Am tensiune, cum sa muncesc?”, a spus o femeie in varsta de 52 de ani.

Situatia e usor diferita in Arges. Aici, asistatii iau ajutorul de la stat, apoi pleaca in vacante. Este si cazul unui barbat care a mers la Paris in concediu de… odihna! Nici nu s-a straduit sa ascunda acest lucru.

Ba chiar s-a fotografiat si s-a laudat pe Facebook cu excursiile facute. Si nu este singurul caz.

Dorel Tanasescu, primarul din Bugheta de Jos, a povestit ca barbatul in cauza a venit intr-o dimineata la primarie, s-a asigurat de bani, iar dupa-amiaza era in avion si-si facea selfie. Langa el se aflau si cumnatul acestuia si sotia, si ei asistati social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.