Dragnea simte ca se strange latul! "DNA-ul lui Iohannis a intrat in

panica. E mult prea pe fata, nu mai tin cont de nimic"

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat acuzatii dure, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa la Parlament, la adresa DNA, dupa ce procurorii anticoruptie au facut demersuri sa fie judecat mai repede.

Mai exact, invocand principiul judecarii cu celeritate, DNA a solicitat inaltei Curti devansarea termenelor stabilite de completele de judecata in cazul lui Liviu Dragnea (20 mai) si al lui Darius Valcov (11 iunie), astfel incat cei doi politicieni sa fie judecati mai repede.

Intr-o discutie cu presa pe aceasta tema, Dragnea s-a aratat iritat si a aruncat cuvinte grele la adresa procurorilor:

Reporter: Directia Nationala Anticoruptie a facut astazi o solicitare catre Curtea Suprema pentru a preschimba termenul in dosarul dumneavoastra, astfel incat cauza sa fie solutionata cu celeritate, avand in vedere ca urmatorul termen a fost stabilit pentru data de 20 mai.

Dragnea: Deci, am auzit si eu dupa CEX ca DNA-ul lui Iohannis a cerut Curtii Supreme…

Reporter: Sa clarificati ulterior si afirmatia ca nu am inteles…

Dragnea: Domnisoara, nu imi puneti intrebarile astea ca nu am nicio obligatie la dumneavoastra, doar sa va raspund la intrebare.

Reporter: Nu este vorba de obligatie fata de mine.

Dragnea, iritat: Bine. Atunci… va mai intereseaza raspunsul?

Reporter: Sigur.

Dragnea: Va rog frumos. Fiti mai calma. Deci, DNA-ul a intrat in panica. E agitat. De ce sunt agitati? Au un grafic ceva, un grafic cu date cand trebuie sa fie executat unul sau altul? Au hotarat ei ca pentru mine si pentru Darius trebuie sa se dea termenele mai aproape. De ce? Au explicat motivul? Astfel de cereri se depun doar cand apar situatii exceptionale, unde este situatia exceptionala? Deci este mult prea pe fata. Asta imi arata mie ca nu mai tin cont de nimic, nu ii mai intereseaza sa se acopere, sa se ascunda, totul este pe fata. O sa vad si eu ce o sa faca instanta pana la urma. Dar atat timp cat inca nu au stabilit termenul, eu am de gand sa merg in continuare prin judete.

Sursa: epochtimes-romania.com

17 apr 21:59Cap Limpede