Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat, duminica, un nou sir de atacuri verbale la adresa presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Dragnea a afirmat ca la inceput nu a crezut ca in Romania poate veni un presedinte mai rau si mai toxic decat Traian Basescu.

Aflat la Targu Jiu, liderul PSD l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca ”a sustinut si protejat acest sistem ocult care se numeste statul subteran”.

”Acest om nu a facut pana astazi un singur lucru bun pentru aceasta tara. A dezbinat, a incitat oamenii la protest. A mintit, a vorbit de rau aceasta tara. A sustinut si protejat acest sistem ocult care se numeste statul subteran, pentru ca l-a ajutat cu acele 40 si ceva de dosare penale” – a afirmat Dragnea.

Totodata, presedintele PSD le-a cerut membrilor de partid sa iasa la lupta.

”Nu v-ati saturat sa fiti mintiti intr-una? Nu v-ati saturat sa vedeti atatea abuzuri? Sunt oameni care incearca sa impinga Romania nu catre interesele romanilor, acestei tari, ci catre interesele celor care stau in spatele lor si papuseaza. Daca suntem romani, daca chiar credem ca suntem patrioti, stimati colegi, nu mai putem sta deoparte. Eu imi duc singur calea. Eu nu ma abat. Nu stiu ce va fi la capat”, a spus Dragnea.

Citeste mai mult pe Protv