Dupa ce celebrul fotbalist roman Gheorghe Hagi a atras atentia la inceputul lunii aprilie asupra faptului ca localitati de traditie in fotbal si cu echipe si centre de pregatire nu au stadioane, in vreme ce guvernul face arene prin tot felul de orasele fara echipe seful PSD ii raspunde ironic.

Acesta a luat foc, atunci cand a auzit ca presedintele Camerei Deputatilor sustine si promoveaza construirea unui stadion la Focsani, dar nu pomeneste nimic despre faptul ca un oras mult mai mare, Constanta, ar avea nevoie de o arena ultramoderna. Intr-un interviu acordat „Gazetei Sporturilor“, Liviu Dragnea i-a spus reporterului Andrei Craitoiu ca, la finalul dialogului, are un mesaj si pentru Gheorghe Hagi. Ce a spus Dragnea?

„As vrea sa folosesc prilejul asta ca sa mai spun ceva despre Hagi. Eu tin la Gica Hagi si o sa tin la el toata viata mea, asa cum tine, probabil, toata Romania la el. E un om pe care-l respect, dar ii transmit cu toata dragostea ca nimeni nu se opune si cu totii ne dorim sa facem un stadion la Constanta. E nevoie de solicitarea autoritatilor locale. Atunci vom face stadion modern si la Constanta, asa cum se discuta si la Focsani. Daca autoritatile din Constanta vor sa faca un stadion modern si sunt de acord ca trebuie facut, atunci trebuie sa solicite, sa fundamenteze si sa argumenteze ca isi doresc! Va garantez ca la Constanta vom avea stadion modern, care sa rivalizeze cu cel din Craiova, sa se bata cu Olguta, sa vedem care e mai frumos!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.