DOVADA clara ca EXTRATERESTRII incearca sa ia contact cu OMUL! Trecatorii au filmat cateva OZN-uri pe cerul Londrei! VIDEO

Un filmulet postat pe Youtube a aprins spiritele intre amatorii fenomenului OZN si cei care spun ca totul este o facatura murdara.

Initial, privind materialul video de mai jos, vei crede ca misterioasele OZN-uri nu sunt decat niste pete de lumina pe cer, insa, imediat, obiectivul coboara pe trecatorii care privesc mirati in sus, scrie metro.co.uk. Apoi, dintr-o data, o astfel de „pata” luminoasa isi schimba directia. Filmarea este una clara si cuprinde cadre cu OZN-uri care se deplaseaza rapid, in diferite directii.

Click pe aceeasi tema:  Extraterestri in Romania! OZN surprins la Galati

Pe fondul albastru al unui cer aproape senin, cinci astfel de obiecte au fost filmate in timp ce se indreptau in mare viteza, inainte de a disparea in spatele unui nor.

Vezi VIDEO AICI!

Un disc stralucitor mult mai mare a aparut la un moment dat din spatele aceluiasi nor. Acest disc a planat incet intr-un cerc strans, in timp ce alte mici discuri treceau pe langa el, zburand cu mare rapiditate in aceeasi directie ca si primele. Dupa cateva momente, discul cel mare a disparut la randul sau in spatele aceluiasi nor.

Click pe aceeasi tema:  IMAGINI SENZATIONALE cu cel mai important instrument al omului: OCHII!

Bineinteles ca filmuletul a atras multe comentarii. Unii sunt convinsi ca videoclipul este real si ca suntem vizitati de civilizatii extraterestre.

Sursa: jurnalul.ro

spre