Dorin Cocos si-a infundat fosta nevasta, dupa ce a recunoscut ca a achizitionat impreuna cu Elena Udrea jumatate din Hotelul Grivita, se arata in fragmentele denuntului lui Cocos prezentat de Pavel Abraham la Romania TV.

„Contractul pentru Hotelul Grivita e semnat de ea”

Detaliul cel mai interesant scos la iveala de generalul Abraham se refera la modul in care Dorin Cocos si-a turnat fosta sotie.

„Doamna Udrea va avea o soarta grea daca merge asa. Are avocati foarte buni, s-o apere. Dar, in stilul asta, va avea probleme rau de tot. Eu pot sa va spun numai un lucru. Ea zice ca n-a stiut de banii respectivi. Pai, contractul pentru Hotelul Grivita e semnat de ea, de Udrea. Scris. Ea – un sfert, Cocos – un sfert si altcineva – jumatate. Pai, atunci, cum n-ai stiut? Ce ai semnat acolo, cucoana? Si banii, de unde dai atatea milioane? I-a dat de la taica-sau? Hai sa fim oameni seriosi! Si daca Cocos zice ca stie, ce mai zici atunci? Ea zica ca Cocos n-a dat-o in gat. Eu zic ca probabil a dat-o, dar ei stiu asta mai bine”, ne-a declarat generalul Pavel Abraham, in exclusivitate, estimand, inainte ca parlametul sa se pronunte, ca se va vota pentru retinere si arestare si ca Elena Udrea va fi din nou retinuta si arestata. „Am achizitionat impreuna cu fosta mea sotie jumatate din Hotelul Grivita” Confirmarea celor spuse de Pavel Abraham, a venit, ieri, de la Romania TV, care a prezentat, in exclusivitate, fragmente din continutul denuntului lui Cocos facut la DNA cu referiri directe la… Elena Udrea. „Din banii primiti in cont de la Dinu Pescariu, am achizitionat, pe persoana fizica, impreuna cu fosta mea sotie, Elena Udrea, jumatate din Hotelul Grivita, avand fiecare in proprietate o patrime chiar si azi. (…) Precizez ca Elena Gabriela Udrea cunostea despre demersurile facute de mine in vederea derularii contractului de licente Microsoft si despre banii primiti si, asa cum am spus, mi-a acordat sprijinul ei in guvern. Despre acest lucru stia si Vasile Blaga, care, de asemenea, a sustinut derularea contractului”, a scris Cocos in denuntul sau.

Citeste mai departe pe ziarulring.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.