DOCUMENTE de acum 80 de ani arata ca EXTRATERESTRII se intalneau pe ascuns cu MAYASII! Acestia au pus la cale un CATACLISM MONDIAL!

Contactul omenirii cu civilizatiile extraterestre nu mai este de mult ceva necunoscut, mai mult, Institutul National de Antropologie din Mexic a oferit publicitatii codexuri, artefacte si documente chiar de acum 80 de ani care arata clar ca extraterestrii erau vizitatori periodici ai mayasilor.

Aceste descoperiri si implicit prezentarea lor, vor rasturna randuieli ale istoriei, biologiei, fizicii.

Multi dintre cercetatori s-au intrebat cum a putut o civilizatie mica, cum a fost cea a mayasilor, sa dispuna de atatea descoperiri. Practic mayasii, ca si egiptenii sunt prezenti in istorie ca fiind dintotdeauna civilizatii avansate, ca si cum s-ar fi nascut intr-un stadiu avansat de dezvoltare, fara a parcurge etapele anterioare, necesare dezvoltarii.

Cum au aparut, la fel de misterios au disparut. Artefactele prezentate au fost secrete de stat, timp de 80 de ani. Artefactele reprezinta OZN-uri, Pamantul in toata splendoarea sa, comete si extraterestrii. Purtatorul de cuvant al institutului a declarat ca in jungla mexicana, cercetatorii au descoperit piste de aterizare care au o vechime de trei mii de ani. Sub o piramida mayasa au fost descoperite 350 de artefacte, care atesta relatia mayasilor cu civilizatiile extraterestre. Se spune ca Mexicul este una dintre cele mai importante tari in ceea ce priveste astfel de tezaure.

Click pe aceeasi tema:  Tratatul Grenada din 1954: Ce intelegeri se regaseau in pactul SUA cu EXTRATERESTRII!

Putem sa ne punem intrebarea, daca astfel de civilizatii au disparut la fel de misterios cum au si aparut pe Pamant, ce se va intampla cu civilizatia noastra? Sfarsitul lumii a facut obiectul multor predictii. Unii am zambit cand le-am citit, altii ne-am gandit ca exista un sambure de adevar. Ceea ce vreau sa va informez este faptul ca in 14 martie 2014, cotidianul britanic The Guardian a publicat un studiu efectuat de sociologi si naturalisti, finantat de Goddard Space Flight Center, NASA, care a anuntat sfarsitul civilizatiei noastre.

Click pe aceeasi tema:  CRIMELE vor fi descoperite mai usor prin SECRETUL varstei amprentelor digitale!

Continuarea pe bizar.caplimpede.ro!

Citeste caplimpede

spre