Doar una dintre aceste banane face miracole pentru sanatatea ta!

Te-ai intrebat vreodata ce tip de banana ti se potriveste organismului tau? Te-ai gandit vreodata ce banana iti ajuta sistemul digestiv si sanatatea in general?

Bananele complet coapte, care au ajuns la stadiul de necroza tumorala, contin o substanta care are capacitatea de a lupta cu celulele anormale ale organismului uman.

Cand bananele se coc, pe ele apar pete intunecate. Cu cat mai multe pete intunecate , cu atat sunt mai sanatoase pentru organism. De ce? Pentru ca bananele cu pete negre contin mai multe substante care stimuleaza imunitatea.

Click pe aceeasi tema:  50 de motive pentru care e bine SA TE TREZESTI la 5:00 dimineata!

In concluzie, bananele coapte sunt foarte bune pentru tractul digestiv, intrucat zaharul este usor absorbit, spre deosebire de bananele verzi, care sunt greu de digerat, deoarece amidonul lor nu este convertit in zahar.

Cantitatea de celule care furnizeaza un efect anti-cancer depinde de cat de copt este acest fruct. Bananele cu pete negre au mult mai multe proprietati anti-cancer in comparatie cu cele verzi.

In cadrul acestui test cercetatorii au examinat strugurii, merele, pepeni verzi, ananasul, perele si bananele, iar in urma analizelor efectuate, bananele coapte au avut cele mai puternice proprietati anti-cancer in comparatie cu celelelate fructe studiate.

Click pe aceeasi tema:  Nu te gandeai la asta! Care este singura metoda prin care iti prelungesti viata

sursa: secretele.com

autor: Cristian Iacov

banane

 

spre