DEZVALUIRILE care arunca totul in aer: „Extraterestrii sunt infiltrati cu forma umana in LAS VEGAS”!

Extraterestrii sunt infiltrati in societate cu forma umana, fiind atat de capabili si inteligenti incat nimeni nu isi poate da seama de adevarata lor identitate.

Totul a inceput prin anii 1930, atunci cand conform unor documente oficiale o specie extraterestra a venit pe Terra si a intrat in legatura cu Hitler. Acesta din urma s-a lasat condus de interesele meschine ale acestor straini, motiv pentru care a si pierdut cel de-Al Doilea Razboi Mondial.

Click pe aceeasi tema:  OZN pictat pe o BISERICA din Romania! Ce MESAJ crezi ca ascunde despre DUMNEZEU?

Alte documente oficiale, prezentate publicului larg de faimosul Edward Snowden, arata ca aceeasi mari albi, care l-au sustinut pe Hitler, s-au intalnit cu presedintele american Dwight D. Eisenhower in 1954 pentru a pune la punct un plan de purificare al rasei umane.

Paul Hellyer, fost ministru canadian, a declarat ca din informatiile strict secrete cu care a intrat in contact poate spune ca pe Terra se afla in prezent peste 80 de specii extraterestre.

Acestea au diverse forme, dar cel mai interesant aspect este ca influenteaza viata oamenilor dupa bunul lor plac.

Click pe aceeasi tema:  Chipul lui Iisus a aparut pe o stanca la Cheile Sohodolului! VIDEO

Punctul culminant al acestor ipoteze este NSA (National Security Agency), care de fapt este o agentie special creata si organizata pentru a masca ceea ce guvernele lumii numesc “faza finala“. Imediat dupa aceasta faza extraterestri iti vor arata adevarata fata, iar lumea se va schimba dramatic.

Citeste despre albii din Las Vegas pe PAGINA URMATOARE!

spre