DEZVALUIRI INCREDIBILE! Un angajat al POLITIEI BISTRITENE vorbeste despre TEROAREA sefilor!

Un angajat al Politiei Judetene Bistrita-Nasaud a facut cateva dezvaluiri despre teroarea pe care au instalat-o sefii IPJ BN in judet, si cum multi dintre politisti au fost nevoiti sa taca din gura de frica sefilor. Va reamintim faptul ca seful Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Ioan Ovidiu Muresan, Seful Politiei Rutiere, Roberto Hasnas si Seful Politiei Nasaud, Leon Closca, au fost arestati preventiv  pentru 30 de zile, fiind acuzati ca au pretins si primit, in mod repetat, bani sau bunuri pentru a trece cu vederea nereguli constatate in teren. De neregulile constatate in teren „se ocupau”, la ordinul sefilor lor, arestati acum pentru fapte de coruptie, zeci de politisti care se nimereau sa fie in teren atunci. Unul dintre ei a vorbit in exculsivitate pentru Vocea Transilvaniei, sub protectia anonimatului, despre presiunile pe care Muresan si Hasnas le puneau asupra tuturor angajatilor.

„Lumea nu realizeaza ca noi pur si simplu traiam in teroare si cand erai sunat asta trebuia sa faci. Din pacate, ne-am ales cu imaginea patata si pentru un nemernic am ajuns sa ma tem pentru locul de munca” a marturisit pentru Vocea Transilvaniei politistul bistritean, sub protectia anonimatului.

Intrebat de Vocea Transilvaniei de ce nu refuzau ordinele superiorilor, raspunsul pe care politistul l-a dat a fost clar: superiorii faceau legea si ii amenintau cu controale.

„Multi zic ca trebuia sa luam masuri (n.r. masuri legale in teren) chiar daca am fost sunati. Dar la ce putere au avut nemernicii, ne temeam ca ne insceneaza dracu’ ceva si zburam.Amenintau cu controale, urmareau patrulele prin oras si dadeau sanctiuni la lucratori pentru nimicuri”, a mai spus politistul.

Din spusele acestuia, sefii de la Bistrita nu respectau scara ierarhica si sunau direct in teren, chiar pe telefonul mobil al agentului caruia aveau de gand sa ii impuna sa le „modifice pe bunul plac” un incident. In plus, nicio vizita de lucru la sediul Inspectoratului de Politie Judetean nu era lipsita de sentimentul de frica, seful Muresan avand un comportament extrem de dur fata de inferiorii sai.

„Credeti-ma ca a fost ca Hitler, Muresan. Ne temeam sa mergem la Inspectorat, pentru ca urla la noi, suna la sefii nostri sa vada ce dracu facem pe acolo. Te facea cu apa si otet”, a mai adaugat politistul pentru Vocea Transilvaniei.

Citeste despre motivul principal al musamalizarii accidentelor pe PAGINA URMATOARE!

Motivul principal al musamalizarii accidentelor: pastarea judetului „IMACULAT” In dosarul penal al celor trei politisti bistriteni apar, potrivit procurorilor DNA, numeroase accidente „musamalizate”. In multe dintre cazuri, sefii IPJ interveneau pentru ca ar fi vrut ca judetul Bistrita-Nasaud sa dea bine in statistici. Ei incercau sa ascunda accidentele in statistici pentru ca mai multe accidente insemna o posibila schimbare din functie. De asta le era frica de accidente. La bilanturi, daca aveai 1.000 de accidente insemna ca ceva nu faci bine”, a mai adaugat politistul pentru Vocea Transilvaniei. Tot ce sper este sa nu am vreo surpriza si sa zbor din sistem. Acum nu ne ramane decat speranta ca o sa iasa tot la iveala si sa se vada ca nu a fost vina noastra, a celor din strada”, a incheiat politistul pentru Vocea Transilvaniei. Va reamintim faptul ca MURESAN IOAN OVIDIU este acuzat de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata, constand in 14 acte materiale comise in perioada iunie – noiembrie 2014. HASNAS ROBERTO EMIL este acuzat de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata, constand in 48 acte materiale de abuz in serviciu, comise tot in perioada iunie – noiembrie 2014. In acelasi interval de timp, CLOSCA LEON ANTON – abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata, constand in 24 acte materiale de abuz in serviciu. Pentru aceste fapte, cei trei politisti bistriteni au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, in data de 26 noiembrie. Sursa: voceatransilvaniei.ro
6 dec 15:27Cap Limpede
Loading...
Ultimele Știri
DEZVALUIRI INCREDIBILE! Un angajat al POLITIEI BISTRITENE vorbeste despre TEROAREA sefilor...