Dezastru in mandatul lui Firea: RADET pierde 2.000 de tone de apa fierbinte pe ora! Bucurestiul se va scufunda intr-o mare mlastina!

Informatie extrem de grava facuta publica de catre consilierul general Ciprian Ciucu. Acesta afirma, prezentand si dovezi, ca RADET pierde in fiecare ora nu mai putin de 2.000 de tone de apa fierbinte, care se infiltreaza in solul Capitalei.

Pierderile RADET „afecteaza solul pe care sunt casele, blocurile, scolile, spitalele si strazile din Bucuresti”, atrage atentia Ciucu pe Facebook.

Iata postarea consilierului:

„Eu, catre primarul Firea: ‘Sunteti constienta de faptul ca apa fierbine pierduta de RADET – adica mai mult de o mie de tone PE ORA – afecteaza solul pe care sunt casele, blocurile, scolile, spitalele si strazile din Bucuresti?’

Comentator bine intentinat (nu trol): ‘1000 tone/h? Cred ca e o mare exagerare.’

Eu: “Hold my beer…” Adevarul este este mult mai crunt. Azi s-a ajuns la 2000 de tone pe ora, pierderi!

Fara investitii reteaua RADET a ajuns un asa ciur incat, ca sa ajunga caldura in case, trebuie crescuta presiunea. Iar cand creste presiunea apar alte si alte avarii. E un cerc vicios.

Gabriela Firea, lasati concertele si spectacolele si planificati investitii serioase! Chiar daca sperati ca nu va crapa de tot in timpul mandatului dvs, nu veti scapa de raspundere!”, a scris Ciucu pe Facebook.

8 ian 19:09Cap Limpede
Loading...