Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, unul din cei mai prezenti parlamentari de la televiziunile aservite, intocmeste o lista pe care se afla cei mai vocali actori impotriva revocarii din functia a Laurei Codruta Kovesi.

In opinia lui Plesoianu, cunoscut ca o trompeta a lui Liviu Dragnea, a inceput ”Festivalul orcilor fardati”, condusi de catre Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi. Pe aceasta lista se afla procurori, artisti si jurnalisti.

„Festivalul #ORCILOR fardati” – acesta este titlul corect pentru ce se intampla de cand ministrul Justitiei a demarat procedura de revocare. In fruntea plutonului: orcul insolvent „Vanghelion” (zis si orcul-5-cravate), orcul pseudoesoteric bulbucat, orcul-de-praz (care se recomanda si ca orcul „Gregoire Ecrivain”), orcul „Cutremur-10”, orcul-in-trening (cunoscut si ca orcul-atotstiitor), orcul intelectual iubitor de creme (zis si orcul-Liichea), orcul scriitor (cunoscut si ca orcul-caruia-i-se-tot-fura-Nobelul), orcul cantaret (sau orcul-nu-am-chef-azi), orcul implicat (zis si orcul-in-chiloti), orca-inghititoare-de-carnati, orca scelerata (i se mai spune si orca .com), orcul „stiri-fierbinti” (cunoscut si ca orcul-din-arhiva-SIPA), orcul tractorist (se recomanda si ca orcul-Procuror-General), orca „K” (Fiinta Suprema in mitologia orcilor), orcul „K” (Fuhrer-ul orcilor) si, nu in ultimul rand, celalalt orc „K” (Guvernatorul orcilor)”, scrie Liviu Plesoianu, pe pagina personala de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.