Ciprian Necula, fost secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, si-a dat demisia din PSD. El a declarat ca nu se mai regaseste ideologic in acest partid.

Necula a candidat la Camera Deputatilor pe listele PSD Bucuresti, insa nu a intrat in Parlament. „Am actionat, intotdeauna, in raport cu crezul meu! Nu am niciun motiv sa nu o fac si acum. Raman un om dedicat stangii, neafiliat politic!” a scris Necula pe Facebook.

Ciprian Necula era unul dintre comunicatorii partidului, fiind des invitat la Antena 3, unde apara pana acum pozitiile politice ale PSD.

„Ma bucur sa aud ca si Ciprian si-a dat demisia din PSD. Cine il cunoaste, intelege si de ce!”, a declarat sociologul Gelu Duminica pe Facebook.

„PSD este un partid ce pare ca a adunat la varf cel mai mare numar de ticalosi politici ever! A nu se intelege ca restul partidelor ar fi formate din ingerasi sau ca toti membrii PSD ar fi cum am zis mai devreme! Diferenta este ca la astia ai PSD-ului de acum nu au limite, bun-simt si sunt uniti de teama de puscarie!”, a mai notat sociologul.