Dan Cristian Popescu, lectie deschisa de administratie publica pentru studenti americani

Mai multi studenti americani au venit la un schimb de experienta la Primaria Sectorului 2 pentru familiarizarea cu sistemul administrației publice locale din România și rolul Instituției Primarului în asigurarea unei bune guvernări.

Cu această ocazie, domnul viceprimar Dan Cristian Popescu le-a împărtășit tinerilor studenți americani din experiența sa la conducerea instituției pe care o reprezintă și le-a explicat sistemul de organizare și funcționare al administrației publice locale din România.

Informațiile obținute le vor folosi celor 13 profesori și studenți din Georgia, SUA, membri ai comunității academice din Kennesaw State University, la documentarea programelor masterale pe care le urmează în domeniul administrației și politicilor publice.

Vizita de documentare a delegației de studenți americani la Primăria Sectorului 2 s-a realizat ca urmare a bunei colaborări existente între administrația publică locală a sectorului 2 și Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București – Facultatea de Administrație Publică.

17 mai 19:55Cap Limpede