Curtea de Apel Bucuresti a decis intrarea Realitatea TV in faliment. Gusa: ANAF a refuzat planul de reorganizare al Realitatii Media! A fost o lovitura de baros!

Cozmin Gusa actionar al Realitatea Media, a anuntat luni seara, in emisiunea lui Denise Rifai, ca firma a intrat in faliment, iar acest lucru a fost comunicat luni seara la ora 21.00.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, luni, 1 aprilie 2019, respingerea planului de reorganizare a Realitatea Media, firma care detine Realitatea TV, si intrarea in faliment. Consiliul National al Audiovizualului ar putea dispune retragerea licentei.

Solutia pe scurt: "Admite recursul. Modifica in parte sentinta recurata, in sensul ca: Infirma planul de reorganizare propus de debitoare si trimite cauza la judecatorul sindic in vederea intrarii in faliment a debitoarei S.C. REALITATEA MEDIA S.A. Mentine in rest dispozitiile sentintei recurate. Irevocabila.

Cozim Gusa a declarat luni seara la Realitatea TV ca ANAF a refuzat planul de reorganizare al Realitatii Media si le-a blocat conturile in ultimele saptamâni, ”fapt care inseamna intrarea in faliment a trustului”. Gusa spune ca trustul are pregatita o noua licenta de transmisie in cazul in care vor intra in faliment iar Realitatea TV va fi nevoita sa-si opreasca emisia.

"Aparatul din jurul lui Dragnea, care il include si pe Florian Coldea, a reusit inaintea campaniei electorale sa obtina o decizie la cererea ANAF, definitiva si irevocabila, de intrere in faliment a Realitatii Media. si-au vazut visul cu ochii. A avut loc in urma cu o ora. Ceea ce ni s-a tot promis in guvernarea Dragnea si in guvernarea Ponta au reusit sa obtina aceasta decizie in instanta care este de neasteptat pentru noi. Ne asteptam ca instanta sa dea dreptate unui demers corect facut de noi de a salva Realitatea Media, si nu de a da satisfactie unor oameni care batjocoresc statul român si legile tari, cum sunt cei de la ANAF sau de la Dragnea. Noi am obtinut un plan de organizare in urma cu ceva vreme in care trebuia sa plati datoriile debitorilor dupa ce ANAF-ul lui Dragnea si Teodorovici refuzase celalalt plan prin care ne angajam sa platim datoriile la stat. Printr-o decizie corecta a instantei a fost aprobat celalalt plan de reorganizare care ne dadea posibilitatea sa platim debitorii pe care ii avem in conditiile in care toate cifrele noastre erau in regula. Numai ca venind acest sir de campanii electorale Dragnea si ai sai nu au nevoie de Realitatea TV. Realitatea TV a ramas de ceva vreme singura televiziune independenta, dupa ce Digi24 a fost ingenuncheat. B1TV merge dupa dictare. Antena3 si RTV sa nu mai comentam. Nu era nevoie de Realitatea TV in campania electorala. Telespectatorii trebuie sa stie ca ni s-au blocat conturile ca sa nu mai putem plati nici utilitati, salarii sau alte lucruri.

Al doilea lucru, printr-un demers ilegal, s-a incercat preluarea ilegala a Realitatea de la OSIM desi era ilegal. Tot in urma cu trei saptamâni era sa pierdem sediul desi avem chiria platita la zi. Am reusit in final sa stabilizam situatia.

Astazi a venit aceasta decizie de baros data Realitatii Media desi aveam un plan de organizare aprobat", a spus Cozmin Gusa in direct la Realitatea TV.

”ANAF-ul lui Dragnea baga Realitatea in faliment”, se titreaza pe burtiera.

1 apr 21:43Cap Limpede
Loading...