„Curs de exorcizare”, anuntat la Vatican! „Din ce in ce mai multi oameni sunt posedati! Cererea de exorcisti s-a triplat!” – Cap Limpede

„Curs de exorcizare”, anuntat la Vatican! „Din ce in ce mai multi oameni sunt posedati! Cererea de exorcisti s-a triplat!”

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Vaticanul a anuntat de curand ca organizeaza un „curs de exorcizare”, motivand ca din ce in ce mai multi oameni sunt posedati.

Benigno Palilla, preot sicilian si exorcist, a spus pentru Radio Vatican ca anual in Italia se inregistreaza aproximativ 500.000 de presupuse cazuri de posedare de catre diavol, drept pentru care si cererea de exorcisti s-a triplat.

Palilla considera ca sporirea activitatii demonice apare odata cu numarul tot mai mare de oameni care apeleaza la serviciile ghicitorilor si cititorilor in carti de tarot. Aceste practici „deschid usa catre diavol si catre posedare”, a explicat acesta. in acelasi timp, acesta a adaugat ca multe cazuri de posedare au legatura cu probleme psihologice sau spirituale, nu cu diavolul.

Loading...

Intr-adevar, in ultimii ani oamenii care cauta serviciile astrologilor sunt din ce in ce mai multi, organizatia Codacons avertizand chiar ca un sfert dintre italieni merg regulat la astfel de practici, scrie gandul.info.

„Curs de exorcizare”, anuntat la Vatican! „Din ce in ce mai multi oameni sunt posedati! Cererea de exorcisti s-a triplat!” was last modified: februarie 27th, 2018 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close