Acasă Sanatate Cu atatea E-uri si carne procesata curatarea colonului este o necesitate! Varianta...

Cu atatea E-uri si carne procesata curatarea colonului este o necesitate! Varianta naturala la indemana oricui!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Curatarea colonului este o necesitate, nu un moft cum cred multi dintre noi, mai ales dupa ce a fost „intoxicat” de-a lungul anilor, asadar avem nevoie din cand in cand de o curatare a colonului, sa-i dam ocazia sa se revitalizeze.

Multe boli se pot vindeca sau preveni prin eliminarea toxinelor acumulate si blocate in intestine, in colon. In 35 de ani de ani de viata, intestinele noastre proceseaza mai mult de 50 de tone de alimente si 40.000 de litri de lichide. Aceaste enorma cantitati de mancare si bautura duc la o acumulare de peste un kilogram de depozite fecale si reziduri toxice in colon. Nu tot ce mancam, sau mai bine zis putine alimente si bauturi pe care le consumam de la supermarket sunt naturale, lipsite de aditivi si de toxine.

Aceste depozite care se strang in intestine contamineaza lent sangele nostru si cu timpul, cauzeaza daune ireparabile organismului. Printre consecinte sunt inflamatii ale tractului respirator superior, ale trasctului gastrointestinal, gastrita, colita, ulcer de stomac sau duoden, boli ale aparatului urinar, infectii ale rinichilor si asa mai departe.

Care sunt semnalele de ALARMA

Un intestin plin de depozite de toxine da semnale ca ceva nu este in regula cu corpul nostru si ar trebui sa schimbam ”benzina”, adica alimentatia sau sa ne detoxifiem macar temporar, ca sa scapam de deseurile din corpul nostru. Semnalele transmise de intestine sunt constipatia frecventa, metabolism greoi, probleme de auz si de vedere, greutate excesiva sau insuficienta, boli de rinichi si de ficat, probleme ale pielii, parului si unghiilor, iar mai tarziu daca nu luam masuri, inceput de artrita, unele forme de cancer.

Ce putem face ca sa ne recastigam vitalitatea. In afara de o schimbare a alimentatiei, trebuie sa ne curatam colonul. Clismele pot curata colonul, dar numai o portiune mica, de 40-50 de centimetri. Curatarea profunda a colonului implica tehnici medicale si aparate speciale de terapie a colonului, cum ar fi hidroterapia, care post fi scumpe si nu sunt intotdeauna lipsite de riscuri.