Cunoscut sustinator al PSD il face praf pe baronul de Teleorman: "Nu toti oamenii pot fi prostiti de Dragnea, de aia ies oamenii in strada!"

Liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat penal pentru fapte de coruptie la doi ani cu suspendare este criticat de unul dintre cei mai importanti sustinatori ai PSD, atat material cat si mediatic. Gigi Becali, nasul Gabrielei Firea, il pune la zid pe Liviu Dragnea pentru legile cu dedicatie pe care vrea sa si le dea pentru a scapa de puscarie. Gigi Becali sustine ca din experienta sa personala in puscarie a inteles ca marii vinovati pentru situatia din penitenciare sunt directorii puscariilor, pentru ca acestia nu respecta legile.

"Eu stiu ce se intampla in puscarii. Tot ANP jos! Astia sunt criminali! Au crima in sange! Toti directorii trebuie dati jos, astia sunt niste criminali. Problema in puscarii este cu combinatiile pe care le fac directorii din puscarii. Ei nu respecta legea si va mai spun ceva: marea problema este la mancare. Directorii fac tot felul de intelegeri cu tot felul de comercianti, care pe urma le platesc lor spaga. Asta fac directorii de penitenciare", a mai spus Becali.

Gigi Becali a criticat foarte dur si faptul ca s-au micsorat pedepesele pentru abuzul in serviciu.

"Au facut din abuzul in serviciu cea mai mica infractiune. Au schimbat la abuzul in serviciu si l-au redus la 3 ani. Ba, suntem nebuni la cap! Cum sa pui abuzul in serviciu la cea mai mica pedeapsa? Adica fura tu ministru sau prim-ministru 100 de milioane de euro, ca orium iti dam 4 ani si jumatate si apoi te gratiem. Ba, voi sunteti nebuni! In ce tara traim? Ei au facut oamenii sa iasa in strada, ca ei nu ieseau, dar i-au enervat pe oameni (...) Nu toti oamenii pot fi prostiti de Dragnea, de aia ies oamenii in strada", a mai precizat Gigi Becali.

29 ian 15:22Cap Limpede
Loading...