Cu cateva reguli iti vei transforma creierul intr-un instrument de obtinere a succesului. Modul in care lucreaza creierul nostru influenteaza diferite aspecte ale vietii noastre. Potrivit unor cercetari, efectuate de neuro-biologul Michael Merzenich, noi suntem capabili sa schimbam radical principiile de functionare a creierului nostru si sa-l „programam” pentru obtinerea succesului.

Creierul poate sa filtreze informatia pe care o memoram. Prin urmare, fiecare persoana trebuie sa se concentreze asupra lucrurilor mai importante pentru atingerea scopurilor in viata. Mai mult decat atat, a fost demonstrat ca in rezultatul muncii intelectuale, in creier se formeaza noi neuroni.

Fa aerobica mintala

Aerobica mintala poate fi facuta de oricine, indiferent de varsta si stil de viata. Asta poate fi rezolvarea integramelor, sahul sau alte activitati care te fac sa gandesti.

Potrivit cercetarilor, oamenii de succes isi rezerva 15-30 de minute in fiecare zi pentru aerobica mintala.

Cauta idei noi

Incarca-ti creierul cu idei noi in fiecare zi. Fa lucrurile care ti se par interesante. Daca esti atras de un anumit tip de sport, gaseste timp pentru a-l practica si pentru a-l transforma intr-un hobby. Asa vei trece peste limitarile fizice si iti vei intari cugetul.

Studierea continua inseamna cresterea personala. iti vei invata creierul sa se concentreze, datorita acestui fapt, el va lucra efectiv atunci cand ai multe sarcini de indeplinit.

Potrivit antreprenorului Jack Welch, secretul succesului consta intr-o continua dezvoltare. Din acest motiv nu te opri la ceea ce stii si ai. Cauta modalitati sa descoperi lucruri noi si sa iti imbunatatesti cunostintele vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.