Invata sa controlezi cu puterea mintii gandurile, afirmatiile si situatiile negative! – Cap Limpede

Invata sa controlezi cu puterea mintii gandurile, afirmatiile si situatiile negative!

Majoritatea dintre noi nu suntem capabili sa ne fixam mintea, mult timp, pe o idee, pe care apoi sa o transpunem in realitate, putem cel putin sa evitam afirmatiile negative, afirmatii pe care in mod inconstient, le scoatem pe gura in fiecare clipa.

Noi credem ca mintea este un analizator al gandurilor, de fapt, aceasta este un emitator al acestora, astfel incat, calitatea vietii noastre si, implicit, starea de sanatate, depind de gandurile si trairile noastre. Iata o lista a celor mai importante afirmatii negative, sau situatii, pe care trebuie sa le excludem din comportamentul, mintea si vocabularul nostru.

Click pe aceeasi tema:  Amprenta energetica ne poate vindeca la minte si la trup! Vezi cum putem trimite energie vindecatoare persoanei iubite!

1. NU POT

evitati sa spuneti nu pot.In final,veti sfarsi prin a atrage in aura voastra energiile negative care va vor impiedica sa actionati.

2. SARACA/SARACUL DE TINE

Atunci cand cineva ni se plange privind o problema personala, obisnuim sa compatimim acea persoana dand aceasta replica, crezand ca facem bine, ca o putem ajuta, consola. Dimpotriva, nu facem decat sa atragem spre acea persoana saracia si neputinta. Cam la fel se intampla si aunci cand voi insiva sunteti apostrofati cu aceasta replica.
Ca atare: interziceti categoric altora sa va compatimeasca folosind aceasta expresie.

Click pe aceeasi tema:  Lasa gandurile negative care te subrezesc deoparte! Iertarea iti va intari increderea in tine!

3. MI-E MILA DE TINE

Atunci cand spuneti ca va este mila de cineva, automat vi se deschide chakra inimii, care in mod involuntar va ceda din energie, dar va prelua si negativitatea persoanei compatimite.Si nici sa nu permiteti altora sa vi se adreseze cu expresia de mai sus. In afara de Ego-ul vostru care se va simti „gadilat”, alte beneficii nu veti avea. Dimpotriva! Psihic veti deveni mai slab, mai vulnerabil, lasandu-va la „mila” altora, iar energia voastra va deveni „vegetativa” in loc sa fie activa.

Click pe aceeasi tema:  Esti crestin adevarat? Vezi care sunt cele cinci propozitii pe care nu trebuie sa le rostesti niciodata!

4. EVITATI SA VA IMPLICATI EMOTIONAL IN PROBLEMELE ALTORA

Persoanele hipersensibile sau instabile emotional, ar face bine sa comute telecomanda pe alt post de televiziune atunci cand se transmit stiri cu impact emotional. Iar atunci cand o alta persoana va povesteste o intamplare trista/tragica, sau va vorbeste despre propriile neajunsuri,evitati sa va implicati emotional daca nu vreti sa preluati o parte din grijile si durerile aflate… si care vor patrunde in subconsientul vostru fara sa va dati seama, dar si in aura voastra energetica.

spre