Uneori fericirea este atat de usor de obtinut. Tot ce trebuie sa facem este sa fim constienti de propriile noastre ganduri.

Ce-ar fi daca seara, inainte de a merge la culcare, ati face un mic efort si ati vizualiza visul care doriti sa vi se implineasca? Specialistii spun ca este un prim pas in concretizarea cat mai rapida a acestuia.

In plus, adaugati detalii la aceasta imagine si derulati scenariul in minte ori de cate ori puteti. Veti observa cum lucrurile incep, usor, usor, sa se aseze.

Sa uitam odata si de limitele impuse, pentru ca Universul ne ofera mereu sanse pe care, de cele mai multe ori, nu le vedem. si atunci de ce ne plangem ca nu avem noi oportunitati, daca nici macar nu incercam sa le descoperim si ne oprim la rutina noastra zilnica?

Cum v-ati simti daca in timp, v-ati spune singuri ca a putut fi si altfel? in interiorul nostru, toti avem posibilitati nenumarate, iar daca vrem sa le facem sa iasa la suprafata trebuie sa uitam de gandirea limitativa. Viata e frumoasa daca vom incepe sa o traim asa cum ne-o dorim, uitand de frici.

Sursa: Secretele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.