Europarlamentarul Cristian Preda a relatat, intr-un interviu pentru Rezistenta TV, modul in care au reactionat colegii socialisti de la Bruxelles ai Vioricai Dancila in momentul in care aceasta a fost numita premier.

Preda afirma ca proprii colegi ai Vioricai Dancila au fost socati de alegerea acesteia ca premier. „Pai ce fel de tara aveti daca ajunge o asemenea persoana prim-ministru?!”, au spus acestia.

„Cand Dancila a fost numita prim-ministru, a venit un coleg de al meu din Parlamentul European, care e membru in Comisia de agricultura, acolo unde doamna Dancila a fost din 2009, si ma intreaba: ‘Dom’le, e o coincidenta de nume? Ca am auzit ca la Bucuresti va fi prim-ministru cineva numit Dancila’.

Si zic: ‘Dom’le, nu e o coincidenta, e doamna asta care a fost aici.’

Ce-mi spune acest coleg: ‘E aceasta Dancila care 9 ani de zile nu a fost in stare sa zica nimic substantial in Comisia de agricultura? Pai ce fel de tara aveti daca ajunge o asemenea persoana prim-ministru?’

Asta e reactia oamenilor. Si sunt oameni care sunt din grupul ei politic, nu sunt din grupul meu politic. Intelegeti?! Deci colegii ei de familie politica. Ori, ce s-a spus la Bucuresti?! Ca nimic nu se decidea la Bruxelles fara doamna Dancila. Ca este o piesa cheie, ca in felul asta Guvernul va fi mai bine reprezentat la Bruxelles.

Am vazut cat de bine a fost reprezentat Guvernul Romaniei, atunci vand in plenul Parlamentului s-a vorbit deschis despre justitia din Romania, doamna Dancila n-a venit acolo, l-a trimis pe ministrul Justitiei, care nu avea dreptul sa vorbeasca”, a relatat Cristian Preda, potrivit Aktual24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.