Din cele mai vechi timpuri, oamenii si-au dorit sa gaseasca leac pentru orice boala dar si diverse modalitati pentru a fi fericiti in casnicie si a atrage bunastarea. Iata cat de importante sunt plantele pentru a avea tot ce va doriti.

Superstitii plante – Plantati un ienupar in fata usii pentru a va mentine sanatatea. Va doriti o casnicie lipsita de probleme? imbracati-va casa in iedera si veti fi feriti de farmece, blesteme si de tot raul care v-ar putea afecta sanatatea.

Ienuparul este planta care va protejeaza de hoti si accidente, redandu-va si sanatatea. Nu trebuie decat sa plantati planta in fata usii de la intrare.

Pentru a avea mereu o stare de bine, se recomanda sa purtati in geanta si sa atarnati in casa o crenguta de vasc sau stejar. De asemenea, pentru a fi feriti de reumatism, trebuie sa aveti mereu in casa nucsoara.

Superstitii plante – Spalati-va cu roua pentru a avea pielea frumoasa. Plantele ne ajuta sa inlaturam stresul, de aceea e bine sa presarati in casa petale de trandafir. Utila este si iarba matei, plantata langa casa.

Femeile care vor sa ramana insarcinate trebuie sa poarte mereu o ghinda de stejar sau o crenguta de alun. Daca aveti insomnii, puneti sub pat flori de galbenele, iar daca aveti probleme cu stomacul, purtati la brau o punguta cu menta.

Nu in ultimul rand, doamnele si domnisoarele care vor sa aiba pielea frumoasa, trebuie sa se spele cu roua.

Sursa: Secretele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.