Ce blestem pe milioanele de romani sa aiba parte de asa conducatori incompetenti la 100 de ani de la Mare Unire. Premierul Romaniei se face de ras de cate ori deschide gura la cel mai inalt nivel. Necunoasterea problemelor tarii, coroborata cu necunoasterea limbii romane face din Viorica Dancila un veritabil personaj de comedie.

Lucrurile nu au stat mai bine nici joi la intalnirea cu premierul italian Paolo Gentiloni. Dupa gafa cu douazeci douzeci, la conferinta comuna cu premierul italian, Viorica Dancila a facut o noua greseala de exprimare. „Romania si Italia sunt parteneri privelegiati”, a declarat Dancila, vrand sa spuna, de fapt, „privilegiati”. Cele mai recente doua gafe ale premierului roman au fost pronuntarea anului 2020 ca „douazeci-douazeci”, dar si „sesiune parlamentala”,

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, s-a intalnit joi cu presedintele Consiliului de Ministri al Republicii Italiene, Paolo Gentiloni, pentru a discuta relatiile dintre cele doua state. In cadrul conferintei de presa comune, Dancila a facut insa o noua gafa in exprimare, amintind ca Romania si Italia sunt „parteneri privelegiati”, in loc de „privilegiati”. „Vizita domniei sale are loc intr-un moment simbolic, marcarea a doua decenii de parteneriat strategic, respectiv un deceniu de la parteneriatul strategic consolidat. Dorinta noastra, o dorinta pe care am discutat-o, este de a consolida si de a intari relatiile bilaterale, relatii bilaterale excelente pe care le avem si in acest moment. Romania si Italia sunt parteneri privelegiati, puternic legati din punct de vedere istoric, cultural si lingvistic si care impartasesc aceeasi viziune privind o Europa unita, solidara si puternica”, a spus Dancila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.