Cum alungi energia negativa din casa ta! Vezi metoda tibetana de purificare a locuintei! – Cap Limpede

Cum alungi energia negativa din casa ta! Vezi metoda tibetana de purificare a locuintei!

Te simti deprimat si agitat cand petreci timp acasa? Daca da, este posibil ca locuinta ta sa fie incarcata cu energie negativa, caz in care necesita o curatare energetica.

Energia negativa nu se vede, dar se simte foarte usor, mai ales de catre persoanele sensibile. De multe ori, energia casei reflecta starea emotionala a proprietarului, asa ca vizitele intreprinse la persoanele negativiste sunt apasatoare si neplacute.

Psihologii sustin ca „mecanismul emotional interior poate influenta stima de sine, increderea, entuziasmul, elanul, imaginatia si propriul set de abilitati.”

Energiile pozitive coexista intotdeauna cu energiile negative precum in cazul energiilor yin si yang, dar este posibil sa reduci gradul de energie negativa prin anumite tehnici si metode.

Click pe aceeasi tema:  Tehnicile simple prin care elimini intreaga energie negativa din casa ta!

Ecologistii si specialistii in ergonomie recomanda mai multe modalitati de inlaturare a energiei negative din spatiile de locuit si de lucru. Aceasta curatare energetica restabileste echilibrul si armonia in viata personala si in vietile membrilor familiei.

Iata 10 moduri eficiente in care poti inlatura energia negativa din locuinta:

1. Arderea de ierburi

Arderea de ierburi sau afumarea este una dintre practicile stravechi de inlaturare a energiei negative apasatoare. Aceasta traditie veche se practica inca si astazi de catre amerindieni. Cea mai folosita iarba este salvia, deoarece arderea sa elibereaza in aer ioni negativi care neutralizeaza sarcinile pozitive ale aerului.

In mod curios, ionii negativi emanati astfel contribuie si la relaxare, insanatosire si echilibrarea dispozitiei. Bineinteles, si aroma placuta a salviei contribuie la aceste efecte.

Click pe aceeasi tema:  Ciuperca miraculoasa din Tibet care te vindeca de cancer!

Poti cumpara din comert betisoare parfumate de salvie sau poti sa folosesti direct crengute de salvie. Dupa uscarea la soare, leaga-le manunchi si arde-le; acestea vor arde la fel ca betisoarele parfumate. Iata exact pasii de urmat:

1. Inainte sa afumi spatiul locuintei cu salvie, fa curatenie si deschide toate usile si ferestrele, inclusiv usile si sertarele dulapurilor.

2. Pune un betisor sau un manunchi de crengute de salvie intr-un recipient ignifug. Acesta va colecta cenusa si va asigura arderea in siguranta a taciunilor.

3. Aprinde betisoarele si directioneaza fumul prin miscarea palmei.

Click pe aceeasi tema:  Tehnicile simple prin care elimini intreaga energie negativa din casa ta!

4. Incepe sa te cureti intai pe tine, directionand fumul inspre corp, de jos pana sus.

5. Mergi incet prin toate incaperile casei miscand candela in sens circular si concentreaza-te asupra zidurilor, colturilor, podelei si tavanului. In timpul procedurii, pozitioneaza-te mereu in partea stanga a camerelor.

6. Mentine o stare de spirit optimista si calma ca sa imprastii o energie pozitiva.

7. La final, scoate candela din casa si asaz-o pe pamant intr-un loc deschis ca sa arda complet si sa se stinga de la sine.

Nota: Pe langa salvie, mai poti folosi si lavanda, cedru si pin.

2. Curatarea temeinica a locuintei

spre