Cristina Topescu, mesaj pentru Tudor Chirila dupa altercatia in care a fost implicat: "Suntem oameni, nu sfinti, nu ingeri, nu putem intoarce celalalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele"

Cristina Topescu i-a transmis un mesaj actorului si cantaretului Tudor Chirila (44 de ani) dupa ce acesta a lovit un barbat care i-a jignit tatal.

Tudor Chirila a explicat pe Facebook cum a ajuns sa loveasca un barbat care l-a provocat jignindu-l in mod repetat. Artistul a marturisit ca si-a pierdut cumpatul in momentul in care individul i-a atacat tatal, regretatul jurnalist Ioan Chirila: „A inceput sa injure si sa-mi spuna ca taica-miu a fost un securist, ca asa sunt si eu. (…) Injuriile si minciunile la adresa lui taica-miu au pus capac, nu m-am mai putut stapani si i-am tras doua palme“.

Chirila a recunoscut si ca a gresit, mai ales ca iesirea sa nu a facut bine nimanui.

Intr-un comentariu pe Facebook, la postarea artistului, Cristina Topescu si-a manifestat sustinerea fata de Chirila si a precizat ca ar reactiona la fel daca s-ar afla in fata unei persoane care i-ar jigni parintele, pe regretatul comentator sportiv Cristian topescu.

„Asta cu tatal meu am auzit-o si eu pe Facebook de multe ori. Daca l-as avea in fata pe cel care indrazneste sa faca vreo referire la tatal meu, recunosc aici, public, ca i-as trage cate palme as putea eu. Daca as fi barbat, s-ar lasa cu pumni. Recunosc, imi asum! Tudor, suntem oameni, nu sfinti, nu ingeri, nu putem intoarce celalalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele“, a scris Cristina Topescu.

Politia Capitalei a anuntat pe 27 martie ca in jurul orei 11.00, prin apel 112, Sectia 1 a fost sesizata de catre un barbat cu privire la faptul ca a avut o divergenta cu un alt barbat, pe care il cunoaste de mai mult timp. Persoana a reclamat ca a fost lovita, insa nu a dorit sa depuna plangere.

27 mar 20:09Cap Limpede