Cristian Tudor Popescu, ironie la adresa lui Dragnea: "Nu a ales un spital de stat pentru ca acolo sunt agentii lui Soros, pioceanic, stafilococ, klebsiella"

Cristian Tudor Popescu a ironizat, la Digi24, alegerea lui Liviu Dragnea de a nu se interna, pentru dubla hernie de disc, intr-un spital de stat unde sunt „agenti periculosi ai lui Soros, pioceanic, stafilocous auerus, klebsiella” si unde dezinfectantii sunt „pe baza de apa chioara”. Domnul Dragnea are in minte 2 lucruri: ca poate castiga PSD alegerile europarlamentare si ca nu e foarte sigur de hotararea inaltei Curti in procesul asa-zis Bombonica”, mentioneaza gazetarul Cristian Tudor Popescu.

„Mai intai, pe mine ma ingrijoreaza alegerea domnului Dragnea pentru un spital privat. Domnul Dragnea nu s-a dus la un spital de stat, de-ale doamnei Pintea, unde au fost marite salariile medicilor de catre PSD, dar acolo sunt niste agenti ai lui Soros, foarte periculosi care vor sa te omore. E unul pioceanic, stafilocous auerus, klebsiella, sunt astia periculosi, ai lui Soros.

Pe urma, mai poti sa te dezinfectezi cu niste dezinfectanti pe baza de apa chioara, prieteni ai microbilor”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

„Liviu Dragnea este in campanie electorala. Marele om sa fie chemat de niste prapaditi de judecatori la interogatoriu, marele om care e salvatorul poporului - pentru ca PSD e poporul roman, cum a spus Dragnea. Un astfel de om, care se naste o data la 100 de ani, sa fie hartuit de diversi indivizi care sa strige hotule, puscarie. Sau sa raspunda la intrebarile judecatorilor. Asta da foarte rau. Prin urmare, domnul Dragnea s-a imbolnavit, are probleme cu spatele, nu se va opera. Am si eu dubla hernie de disc, cunosc fenomenul. Nu se opereaza pentru ca asta ar insemna ca se recupereza in 10 zile. El nu doreste asta. Domnul Dragnea doreste sa prelungeasca ideea ca e bolnav, e in suferinta. (…)

Domnul Dragnea are in minte doua lucruri: ca poate castiga PSD alegerile europarlamentare si ca nu e foarte sigur de hotararea inaltei Curti in procesul banilor luati de la copii pentru partid, procesul asa-zis Bombonica. Nu e sigur. Daca era sigur, domnul Dragnea mergea inainte, facea niste exercitii dimineata. Nu e sigur de aceasta decizie. Vrea sa prelungeasca, sa tergiverseze astfel incat sa nu se pronunte nicio sentinta pana la alegerile din 26 mai. Conteaza pe o victorie a PSD si dupa, considera ca o sentinta de condamnare pentru castigatorii alegerilor e mult mai greu de inchipuit pentru ca judecatorii sunt si ei oameni”, explica gazetarul Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

19 mar 22:23Cap Limpede