CREATORII OMULUI au parasit PAMANTUL de 5000 de ani! Cine sunt ILLOJIIMS si ce vor de la OAMENI!

Reptilienii au devenit subiect de teorie si ipoteza de multi ani, fiind discutate originile si scopul lor pe Pamant.

De curand, in Suedia a aparut o carte care a trezit interesul specialistilor. Reptilienii sunt inzestrati cu puteri psihice deosebite. Ei comunica prin telepatie si au o inteligenta foarte mare.

Se presupune ca ei sunt locatarii de drept de pe Pamant si ca specia umana este mult mai tanara, creata prin mutatii genetice. Reptilienii sunt o specie terriana care traiesc in subteran. Autorul sustine ca pe langa reptilienii terestri, Pamantul este vizitat de o alta specie de reptilieni de origini extraterestre.

Click pe aceeasi tema:  Cea mai usoara metoda de rezolvare a Cubului Rubik! VIDEO + FOTO

Ar fi existat si o confruntare intre cele doua specii, o confruntare care ar fi schimbat configuratia multor continente. Autorul sustine ca Golful Mexic s-a format ca urmare a unei forte nucleare uriasa, folosita in acest razboi.

Reptilienii extraterestrii au baze pe Luna, Marte si Venus. Acum 100000 de ani, o alta specie extraterestra numita illojiims a venit pe Pamant, atrasi de bogatiile aurifere. Se spune ca ei sunt creatorii omului. Oamenii au fost creati dupa un model genetic, care sa nu le puna probleme.

Click pe aceeasi tema:  Un document stravechi clatina Bisericile crestine. Cine a fost in realitate crucificat pe Dealul Golgotei?

Inteligenta speciei umane trebuia sa fie inferioara, astfel incat, omul sa fie obedient si muncitor. Illojiims s-au retras de pe Pamant, invinsi fiind de reptilienii terestri si am ramas noi, oamenii.

Comportamentul primitiv si agresiv al speciei umane, gradul de inteligenta redus, imposibilitatea de a comunica, i-a facut pe reptilienii terestrii, decimati de lupta avuta, sa se ascunda in subteran.

Unde si-au continuat existenta REPTILIENII >>>>

spre