Cozile de topor din PSD s-au activat! Nicolae Bacalbasa: Protestele de strada sunt ilegale, o agresiune impotriva legalitatii!

Ordonanta de Urgenta (OUG) ce modifica legile justitiei este o masura justa, declara la RFI deputatul PSD Nicolae Bacalbasa. El califica noile proteste de strada ca fiind ilegale si regreta ca organele statului nu aplica legea. Mii de oameni au iesit in strada duminica, in mai multe orase ale tarii.

Nicolae Bacalbasa spune ca ”aceste proteste sunt niste manifestari ilegale, cu incalcarea legii, inca o agresiune impotriva legalitatii in aceasta tara”.

Deputatul PSD considera ”justa” OUG care modifica legile justitiei: ”in ceea ce priveste Ordonanta, mie mi se pare, din punctul meu de vedere, o masura justa, care se inscrie in efortul de a corecta o institutie care a deviat de la scopurile ei, justitia din România din ultimii ani, care din nefericire a devenit o justitie selectiva, non-democratica si fara indoiala ca beneficiarii, unii interni, altii mai ales externi a acestei deviatii a justitiei se opun cu ferocitate intereselor lor. Deci este o lupta politica in care se folosesc mijloace ilegale si din nefericire, organele statului nu aplica legea, asta mi se pare regretabil”.

Nicolae Bacalbasa critica Uniunea Europeana: ”Eu tin la Uniunea Europeana, dar tin la o Uniune Europeana in care toate statele participante sa fie membri de buna credinta si sa existe o coeziune asa cum s-a declarat oficial ca vom cauta sa ajungem la acelasi nivel economic si nu un sistem, asa cum spunea Bismarck, ca sa citam un neamt celebru, ca in orice uniune exista un cal si un calaret”.​​​

25 feb 17:24Cap Limpede
Loading...