Copacul anului 2018 in Romania, taiat cu drujba de oamenii primariei!

Un copac care a participat la competitia „Arborele European al anului” a fost toaletat cu drujba de catre reprezentantii primariei din Campeni, spre nemultumirea localnicilor care au facut scandal.

”Platanul falnic”, intrat in cursa pentru „Arborele European al anului”, a fost toaletat cu drujba de catre reprezentantii primariei din Cimpeni.

O femeie care a incearcat sa ceara explicatii a fost amenintata de catre viceprimarita din localitate, care i-a transmis ”Va jur ca va lovesc telefonul si vi-l arunc”, relateaza Alba24.

Copacul a suferit o transformare drastica dupa interventia cu drujba. Platanul a fost premiat in data de 19 martie de catre Parlamentul European de la Bruxelles intrucat s-a aflat printre finalistii competitiei ”Tree of the Year Europe 2019”.

Copacul a castigat competitia nationala, organizata in perioada 3 octombrie – 23 octombrie 2018, dupa ce a primit primit cele mai multe voturi online.

Arborele din Campeni a devenit un fel de simbol al orasului. in trecut, oamenii isi dadeau in trecut intalnire ”la platan”. Administratia locala ar fi intentionat sa il taie pentru ca afecta lucrarile de modernizare a cladirii casei de cultura a orasului, arata stirileprotv.

28 mar 18:53Cap Limpede
Ultimele Știri
Copacul anului 2018 in Romania, taiat cu drujba de oamenii primariei!...