CONTROVERSE provocate de UFOLOGI: Iisus ar fi fost adus pe Pamant cu ajutorul unui OZN!

Ufologii au provocat cele mai mari controverse referindu-se la una dintre cele mai indragite povesti ale traditiei crestine: Steaua din Betleem.

In ultimii ani, unii cercetatori ai fenomenului OZN au sugerat ca steaua ar fi fost o nava spatiala din alta lume, ridicand astfel controversata intrebare daca nu Biblia face referiri la OZN-uri si extraterestrii. Si mai mari controverse au provocat ufologii care s-au referit la scrierile apocrife crestine, interzise lecturii crestine si slujbelor religioase.

Ufologii sustin ca Iisus ar fi fost adus pe Pamant de catre Steaua de la Betleem, descrisa in textele stravechi ca avand aripi si raspandind in urma ei lumini in culori diferite. In aceste texte apocrife, nava cosmica era denumita car.

Click pe aceeasi tema:  Ziua Mondiala a Nevazatorilor! Peste 100.000 de nevazatori traiesc in Romania!

Ufologii au descoperit descrieri care fac referire la trei tipuri de nave spatiale. Obiecte sub forma de roata sau disc si care de foc.

In Zaharia 6. 1-7 pilotii sunt trimisi in tot atatea care de foc care apar din doi munti. Potrivit Bibliei, celor patru piloti extraterestrii li se cerusera sa mearga incoace si incolo pe Pamant.

Moise precizeaza despre prezenta unor care sub forma de nori. El chiar spune ca Domnul a coborat dintr-un nor. Alti ufologi afirma ca daca vom citi povestea creatiei din Facere din perspectiva actualelor cunostinte de inginerie genetica pe care le detine omenirea, legaturile stabilite intre Fii lui Dumnezeu si frumoasele fiice ale oamenilor dobandesc o alta interpretare.

Click pe aceeasi tema:  Carne ARTIFICIALA in restaurantele McDonalds. In America este deja fapt REAL

Iar dupa ce au inceput a se inmulti oamenii de pe Pamant si li s-au nascut fiice, Fii lui Dumnezeu, vazand ca fiicele oamenilor sunt frumoase, si-au ales dintre ele sotii.

In vremea aceea s-au ivit pe pamant uriasi, mai cu seama de cand Fii lui Dumnezeu intrau la ele si acestea au inceput sa nasca fii.

Daca acesti ingeri cazuti, la care se face referire in Facere, au fost savanti extraterestrii experimentand experiente pe femei din noua rasa Homo Sapiens, executand o directiva a zeilor stelari, de a da omenirii un avant genetic?

Sursa: efemeride.ro

spre