Comisarul Traian Berbeceanu posteaza un mesaj dur pe Facebook cu aluzie la condamnarea lui Dragnea, dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca cere revocarea din functie a sefei DNA. Berbeceanu afirma ca „nu voi putea accepta vreodata faptul ca un infractor, condamnat definitiv de ICCJ, poate sa-mi conduca tara”.

„Sunt inca politist! Si nu voi putea accepta vreodata faptul ca un infractor, condamnat definitiv de ICCJ, poate sa-mi conduca tara, poate sa-mi hotarasca viitorul, poate sa-i stabilesca destinul fiului meu! Si nu voi putea sa accept niciodata faptul ca un infractor dovedit poate sa hotarasca modificarea legislatie in baza careia i-au fost probate faptele! Si nu vreau sa accept nici aceea ca infractorul poate sa pedepseasca institutia care l-a pedepsit!

Un condamnat definitiv, chiar cu suspendarea executarii pedepsei, ramane un infractor dovedit indiferent de instanta care s-a pronuntat in acest sens! Asa am invatat! Asa am inteles de-a lungul a 25 de ani de cariera!

Dupa de-astia am alergat o jumatate din viata, pentru pedepsirea astora mi-am neglijat familia si mi-am subrezit sanatatea! Din cauza astora am fost aruncat la beci, nevinovat fiind!

Asa voi gandi si voi simti cat inca sunt politist, si pentru tot restul vietii dupa aceea! Asa sa imi ajute Dumnezeu!”, scrie Berbeceanu, pe Facebook.

Proteste de amploare sunt anuntate pentru duminica in toata tara.

Comunitatea „Coruptia ucide” anunta organizarea unui mare miting de protest in fata sediului Guvernului prin care se va solicita demisia „avocatului infractorilor”, ministrul Tudorel Toader. Mitingul va incepe la ora 18.00, in Piata Victoriei.

„Astazi, ministrul justitiei, Tudorel Toader a decis, fara sa aduca argumente, declansarea procedurii de revovcare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Da, stim, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toaca banii romanilor si vor sa traiasca linistit cu asta. Apropos, in 2016, DNA, doar in dosarele de mare coruptie, a urmarit recuperarea sumei totale de 667 milioane euro. Adica bani furati de la romani de catre corupti.

Tot azi, in zeci de orase au iesit cateva mii de persoane in strada, pentru a-si arata sustinerea fata de justitie, lupta anticpruptie si DNA. NU RENUNTAM, nu acceptam un abuz facut o gasca de infractori.

Duminica ne vedem la ora 18:00 in fata la Guvern pentru a cere demisia ministrului inJustitiei”, arata Coruptia ucide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.