Este imposibil sa fii fericit, daca te compari cu cei din jur, ai un job ce nu iti aduce placere si esti obsedat de gresesile trecutului.

1. Perceptia noastra ne creaza realitatea

Modul in care interpretam ceea ce se petrece in jurul nostru ne influenteaza gandurile si actiunile. Gandeste-te, ce fel de realitate iti doresti: limitata sau deschisa? Esti fericit sau iti doresti altceva?

Toti intotdeauna si-au dorit mai mult. Tindem sa invatam si sa descoperim ceva nou, insa oricum multe lucruri nu le intelegem. intreaba-te: „Ce nu stiu? Ce vreau sa cunosc mai mult?”. si tine minte ca este normal sa gresesti. Fara sa gresesti este imposibil sa cresti.

2. Nimic nu este vesnic

Tot ce este bine se sfarseste. si raul la fel. Bucura-te atunci cand iti merge bine si savureaza fiecare moment. Iar atunci cand vin zilele negre – tine minte ca ele nu sunt vesnice. Din fiecare situatie sau problema putem sa invatam o lectie. Important e sa nu uitam ca nu este important doar destinatia, ci si drumul pana la ea.

3. Traieste in prezent

Petrecem prea mult timp, facandu-ne griji pentru ceea ce se va intampla in viitor sau amintindu-ne de ce s-a intamplat in trecut. Chiar daca iti faci griji pentru viitor si inveti lectiile trecutului, nu le permite sa te impiedice sa traiesti in prezent. Traieste momente, dar nu amintiri.

4. Fa ceea ce iubesti, iubeste ceea ce faci

Munca ne ocupa o mare parte din viata noastra. Daca suntem nemultumiti de cariera pe care o avem, aceasta nemultumire ne va afecta si celelalte sfere ale vietii. Din acest motiv, este foarte important sa faci ceea ce iti place.

Acest lucru se refera nu doar la jobul tau, dar si la tot ceea ce faci. Ce obiceiuri ai dori sa deprinzi? De ce vicii ai dori sa scapi? Nu uita, succesul – nu e doar un moment de celebrare. Succesul este rezultatul unor decizii si actiuni.

5. Trebuie sa depui mult efort pentru a fi fericit

Pentru a fi fericit trebuie sa porti responsabilitate pentru viata ta. Trebuie sa depui efort in dezvoltarea ta si sa nu devii o victima. Viata e un lung proces de munca asupra ta.

Comparandu-te cu altii, te distrugi pe sine. Cand vezi pe retelele de socializare poze frumoase si te gandesti ca doresti sa traiesti la fel, nu faci decat sa-ti daunezi. Invidia nu te va lasa sa fii recunoscator pentru ceea ce ai si nu te motiveaza sa muncesti asupra ta.

Iar de regula, impresiile pe care le avem despre vieti straine sunt gresite. Chiar daca cineva traieste o viata de vis, concentreaza-te asupra drumului tau si a propriei personalitati, arata dozadesucces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.