Cele mai grele teste de logica din lume! Descopera-ti limitele...

Un creator de site de teste de logica a scos intr-o lista cinci dintre cele mai grele teste de logica din lume, avertizand ca oricare dintre acestea te va testa pana la limita absoluta. Vrei sa rezolvi unul? Ia-ti cateva ore sau chiar zile libere!

5. Cel mai greu Sudoku din lume

Sudoku este considerat cel mai jucat si mai analizat puzzle din lume. In 2012, matematicianul finlandez Arto Inkala a sustinut ca a reusit sa creeze "cel mai greu Sudoku din lume". In contextul in care jocurile Sudoku sunt clasificate de la una la cinci stele, proportional cu gradul de dificultate, acesta "ar primi 11", potrivit cotidianului britanic The Telegraph. Mai multe informatii despre puzzle-urile create de Inkala se gasesc chiar pe site-ul matematicianului AICI.

4. Cel mai greu Killer Sudoku din lume

Killer Sudoku este foarte asemanar cu un Sudoku simplu, doar ca indiciile apar sub forma unor grupari de celule, insotite de suma numerelor din celulele respective. Acesta este cel mai greu joc Killer Sudoku dintre cele publicate si rezolvate pe site-ul Calcudoku.org si poate fi solutionat AICI
15 oct 14:11Cap Limpede
Loading...