Cele mai eficiente metode care pot reduce acidul uric din sange! Sunt suta la suta naturale!

Acidul uric in exces in sange incepe sa se acumuleze sub forma de micro-cristale de urat ce se depun la nivelul articulatiilor, declansand guta, sau incarca aparatul renal, producand litiaza urinara.

Exista mai multe moduri si remedii naturale pe care le puteti utiliza pentru a reduce nivelul de acid uric din sange, insa de departe cele ce urmeaza sunt cele mai eficiente si la indemana oricui, astfel:

 

Sucul de lamaie

TOP 15 Beneficii ale consumului de apa cu lamaie in zorii zilei!Multi considera ca sucul de lamaie este acid, ceea ce este total eronat. Cu toate acestea, sucul de lamaie are o influenta pozitiva asupra corpului, reusind sa-l faca alcalin. In momentul in care corpul devine alcalin, acidul uric este neutralizat. Mai mult decat atat, acesta contine vitamina C, care poate de asemenea sa reduca nivelul de acid uric din sange. Stoarce o lamaie intr-un pahar cu apa calduta si bea-l inainte de a manca. Repeta acest procedeu timp de 3-4 saptamani si vei readuce nivelul acidului uric la normal, noteaza maya pentru secretele.

Click pe aceeasi tema:  Cum faci bijuteriile sa straluceasca de parca ar fi noi in noaptea dintre ani? Ingredientele le gasesti in casa ta

 

spre