Artistul Grigore Lese a oprit un concert in localitatea lui natala, Targu Lapus (Maramures), si a refuzat sa mai cante, suparat ca o femeie a intrat in sala dupa inceperea spectacolului. Reactia sa a devenit virala online.

Marian Godina sustine ca a fost blocat dupa ce i-a lasat pe pagina de Facebook un comentariu critic in acest context. „Dupa iesirea nervoasa, dl Grigore Lese a postat un mesaj pe pagina dumnealui, in care venea cu ceva explicatii. Nu m-am putut abtine si i-am lasat urmatorul comentariu: “Dumnezeu iubeste lemnul si spatiile mici”. Mi-a sters comentariul si m-a blocat”, a precizat Marian Godina.

”Gata, la revedere, domnilor! Am spus sa inchideti usa, a intrat doamna, la revedere! Puteti sa injurati, sa scrieti unde vreti. Eu am spus ceva. Imi pare foarte rau. Am pus o conditie, am spus ca vreau un concert mai scurt si punct. Am intrebat daca ati inchis usile, ati spus da. Gata cu minciunile, cu viclesugul. Cum sa cant daca nu asigurati conditii de a canta? Luati o pauza, ma duc sa mananc si hotarasc eu cand dau concertul, nu cand vreti dvs. Am luat avionul, am lasat trei concerte ca vin la Lapus si ce e asta? Ori e disciplia, ori..?“, a spus Grigore Lese pe scena apoi a lasat un comentariu si pe Facebook.

„Imi doresc ca acest episod sa insemne o mai atenta aplecare a organizatorilor si a noastra, a tuturor, asupra a ceea ce inseamna respectul fata de un act cultural in desfasurare. Multumesc pentru mesajele tuturor celor care mi-au iertat si tonul, si iesirea nefiresc de tensionata, pe care o regret, dar care au inteles exact de ce ele au existat. Nimeni nu a parasit scena, concertul a continuat”, este o parte din mesajul publicat de Lese pe contul de Facebook.

Concertul a fost organizat de primaria Targu Lapus, cu ocazia zilei de 5 decembrie, cand in localitate sunt comemorati eroii care au cazut in1918. in urma cu trei ani, la Toronto, Lese a fost deranjat de un copil care a plans in timpul spectacolului.