Cel mai interesant test! Deschide una dintre ferestre si afla care este cea mai mare temere a ta – Cap Limpede

Cel mai interesant test! Deschide una dintre ferestre si afla care este cea mai mare temere a ta

Alege una dintre imaginile de mai sus si afla totul despre personalitatea ta. Acesta este cel mai tare test pe care l-ai facut pana acum.

Daca ai ales sa deschizi prima fereastra, esti o persoana foarte calda, insa nu iti place sa se profite de bunatatea ta! Esti o persoana careia ii place sa ii ajute pe semenii sai insa nu accepti sub nicio forma ca cineva sa abuzeze de increderea si bunatatea ta. Cea mai mare temere in viata este tocmai aceasta.

Click pe aceeasi tema:  Rugaciunea care te va pune pe ganduri! Nu-mi da ceea ce imi doresc; da-mi doar ceea ce am nevoie!

Daca ai ales cea de-a doua imagine inseamna ca esti o persoana rece, dar doar la suprafata. Unii spun ca nu ai suflet deloc, altii sunt speriati de privirea ta criminala. Totul este o masca si tu stii cel mai bine asta. Te protejezi de orice eveniment ce ti-ar putea da peste cap viata. in interiorul tau, esti o persoana calda si iubitoare.

Ce spune despre tine daca ai ales sa deschizi cea de-a treia fereastra? Ei bine, se pare ca vrei sa fii cel mai bun insa esti impiedicat de complexe. Esti atras de lucrurile superficiale si pozezi foarte mult in societate. Lupti pentru a-ti construi un propriu eu, unul fals, dar care sa corespunda cu imaginea pe care vrei s-o lasi in urma despre tine.

Click pe aceeasi tema:  12 motive pentru care sufletele batrane nu isi gasesc cu usurinta un partener!
spre