Ceaiul de macese te poate scapa in mod natural de pietre la rinichi!

Medicina naturista este recomandata, in unele cazuri, inaintea incercarii tratamentului cu medicamente chimice deoarece va poate scuti de interventii chirugicale sau de medicamente scumpe si, uneori, periculoase pentru sanatate. Totusi trebuie, insa, discutat cu medicul dumneavoastra care va tine sub atenta supraveghere inainte de a lua o decizie in privinta acestui tip de tratament.

Ceaiul de macese a fost folosit ca tratament din cele mai vechi timpuri. In prezent se fac cercetari, care sa demonstreze ca acest ceai are un numar de efecte benefice pe care le poate aduce corpului nostru.

Click pe aceeasi tema:  Floarea regilor este un adevarat elixir pentru organism! Vezi la ce o foloseau vechii egipteni

100 g de macese contin pana la 1.000 de ori mai multa vitamina C decat citricele. Este o alegere excelenta pentru stimularea sistemului imunitar. Mai mult decat atat, acestea previn si trateaza o serie de boli. De asemenea macesele contin vitaminele A, C, D, E si minerale precum calciu, magneziu, potasiu si mangan.

Este util pentru infectii ale tractului urinar si pietre la rinichi. Ceaiul curata toxinele din vezica urinara si ajuta la eliminarea pietricelor de la rinichi. Macesele actioneaza ca un diuretic, prevenind obezitatea.

Click pe aceeasi tema:  Dieta minune care te scapa de 3 kilograme intr-o saptamana

Acest ceai este util si pentru persoanele care au probleme cu sistemul nervos central. Cateva cesti de ceai pe zi calmeaza simptomele de anxietate, nervozitate, depresie si alte probleme de sanatate mintala.

sursa>observator.tv

spre